Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú Alapítvány

Művészeti alkotás, fotó – és videó pályázata

LÉGY KREATÍV!


Pályázat!

Ismerd meg az öt Alapvető Emberi Értéket, amely segítség mindannyiunk számára, hogy boldog, teljes értékű emberekké válhassunk!

Weboldalunkon az Oktatás/ Értékek oldalon tájékozódhatsz a témában.

Válassz ki egy emberi értéket az öt közül  (Igazság, Becsület, Béke, Szeretet, Erőszak-nélküliség) és dolgozd fel a témát!

Ha óvodás vagy: készíts bármilyen művészeti alkotást!

Ha általános iskolás vagy: készíts bármilyen művészeti alkotást!

Ha elmúltál 14 éves: készíts bármilyen művészeti alkotást, de az értékekről választott fotót vagy tartalmas videó-klippet is készíthetsz!

Küldd be munkádat, melyet közzé teszünk Facebook oldalunkon:

http://www.facebook.com/alapvetoemberiertekekert.alapitvany?fref=ts

A beérkezett munkákból alapítványunk tagjai értékelése alapján választják ki, azt az művészeti alkotást, ami 1 éven keresztül alapítványunk hirdetményeiben megjelenik, amennyiben szeretnéd és hozzájárulsz.

Miért pályázz?

  • A pályázat nyertesének alkotását közzé tesszük weboldalunkon (http://www.alapvetoemberiertekekert.hu/) és Facebook oldalunkon.
  • 1 éven keresztül a lógó mellett a te munkád adja az alapítvány arculatát, PR anyagainkban, valamint weboldalunkon is megjelenik.
  • A munka során megismerkedhetsz Te is céljainkkal és küldetésünkkel, melyek a saját életedben is jótékonyan kifejtik hatásukat, segítenek Téged abban, hogy felnőttként erősebb önbizalommal, szeretetteljesen és határozottan állj feladataid elé.
  • Ha szeretnél csatlakozni, szívesen fogadunk csapatunkban!
  • Munkádat és kreativitásodat megismerik azokban a régiókban, ahol tevékenykedünk.
  • Az egyéni óvodás nyertes külön jutalma 10.000 Ft értékű játék ajándékutalvány.
  • Az egyéni iskolás nyertes külön jutalma 15.000 Ft. értékű, nyertes által választott márka boltban levásárolható ajándék utalvány, amit az alapítvány képviselője jóváhagy. Intézményi nyeremény esetén (iskola, óvoda vagy egyéb hivatalos formában működő gyermek közösség) a gyermekközösség részére felajánlott 15.000 Ft értékű tárgyi adomány.

A pályázat mottója: „Életed legyen a példamutatás!”

A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet az Alapvető Emberi Értékek fontosságára, amely nem más, mint az Igazság, a Becsület, a Béke, a Szeretet és az Erőszak-nélküliség. A te munkád képviselheti az értékeket.


A pályázat benyújtásának feltételei, formai követelmények:

1.) Pályázni a művészeti alkotásokról készített A/4-es formátumú saját készítésű fotóval lehet, illetve adathordozó cd-n beküldött saját készítésű videó felvétel lehet (avi formátumban), amelyeket alapítványunk címére kell beküldeni:

Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú Alapítvány

8640, Fonyód, Magay u. 2.

A munkákat  a készítő nevével és címével együtt a következő címre várjuk.


2.) A jó minőségű képek/videó elkészítéséhez bármilyen típusú fényképezőgép elektronikai  eszköz használata megengedett. Amennyiben nem jó a kép minősége, sajnos nem fogjuk tudni érdemben elbírálni és felhasználni...


3.) Egy beküldő maximum 3 alkotást, képet/videót küldhet a pályázat végső határidejéig.

5 .) Szeretnénk, ha egy rövid leírást is készítenél a munkádról, fotódról vagy videódról, illetve a készítés folyamatáról és a készítésével kapcsolatos érzésekről, gondolatokról, a munkád folyamán. "Mivel gazdagított engem ez a munka?"

Nevezési díj nincs!

Értékelés és díjazás:

1.) A Facebookon, az Alapvető Emberi Értékek Közhasznú Alapítvány oldalán, a beérkezés hónapjáról elnevezett mappába folyamatosan feltöltjük a beérkezett fotókat és klipeket. A feltöltött pályamunkák közül a legtöbb Tetszik-et kapó fotó és klip lesz a Hónap Képe, Klipje. A hónap nyertes alkotásait közzé tesszük a www.alapvetoemberiertekekert.hu honlapon is.


2.) A képek/videók végső beérkezési határidejét követően egy szakértő zsűri fog válogatni a képek közül, és 1 éven keresztül a lógó mellett tájékoztató anyagainkban, a te munkád is adja az alapítvány arculatát, népszerűsíti céljait.


3.) A pályázaton kizárólag a saját munkáddal vehetsz részt! Más által készített anyagok felhasználása nem megengedett!

A képek beérkezési határideje: 2014. augusztus 15. A nyertes alkotások, képek/ videók készítőit 2014. szeptember 30-ig értesítjük a http://www.alapvetoemberiertekekert.hu honlapon és e-mailben.

 

További feltételek:

1. A szerző/pályázó felelősséget vállal azért, hogy pályázati anyaga nem sérti harmadik személy személyiségi, vagy egyéb jogait.


2. A pályázók a pályázat benyújtásával elfogadják a kiírásban foglalt feltételeket és a bíráló bizottság döntését.


3. A nyertes pályamunkák alkotói hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályázaton legjobbnak ítélt képeket a honlapon, Facebook-on közzétegyük, illetve az Alapítvány egyéb nyomtatott anyagaihoz használjuk (a szerzők nevének feltüntetésével) az Alapvető Emberi Értéke népszerűsítése érdekében.


Keresés a honlapon
ADÓ 1 % FEAJÁNLÁSI LEHETŐSÉGE
2016.01.13.

Köszönjük, ha gondol ránk!
Beszélgetések a kertben -videók
2020.09.15.

Kátai Piroska beszélget az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú alapítvány alapítóival: Dörnyei Katalinnal és férjével Lacival.
Újra előadásokat tartok
2016.08.16.

2016. szeptembertől ismét különböző helyszíneken, több városban is tartok előadásokat. Érdeklődni, jelentkezni a szervezőknél a megadott elérhetőségeken lehet. Minden érdeklődőt szeretettel várok: Dörnyei Katalin.
Ingyenes oktatás
2010.09.15.

Ingyenes oktatásra jelentkezés
Riportok
2010.09.22.

A Dalai Láma tanácsokat adott az Alapítványnak
Köszönet a felajánlásért
2011.06.29.

Az Alapítvány egy házaspártól az alábbi felajánlást kapta: A magát megnevezni nem kívánó házaspár felajánlotta, hogy Alapítványunk minden nyáron a Siófokon levő családi házukat a hozzá tartozó nagy területtel együtt ingyenesen használhatja , mint oktatási- és szabadidő központot.

Az Alapítvány tagjai nevében szívből köszönjük a támogatást nekik!

Lakatosné Dörnyei Katalin
alapító
Egy nap Böjte Csaba atyával
2011.11.10.

Az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú Alapítvány néhány tagja 2011. október 26.-án Erdélyben, Csíksomlyón találkozott Böjte Csaba atyával, aki ferences rendi szerzetes.
Adományosztó, bemutatkozó rendezményünk
2011.12.10.

2011.november 16-17.-én az Alapvető Emberi Értékekért Alapítvány 9 fővel látogatott el a NEFMI Zalaegerszegi Gyermekotthonába.
Látogatás az állatvédőknél
2012.01.03.

2011. december 18-án látogatást tettünk a Siófoki Állatvédő Alapítványnál.
Karácsony az anyaotthonban
2012.01.11.

A nágocsi anyaotthon karácsonyfája alá kerültek az adományok
Megalakult az AEÉ Klub!
2012.01.11.

2012. január 05.-én megalakult az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú Alapítvány Fonyódi Klubja, minden hónap első és harmadik csütörtökén 17.00 órától 20.00 óráig tartunk klub foglalkozásta Fonyódi Művelődési Házban. A Klub céljai a következők: Az alapvető emberi értékek jegyében: nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, kulturális tevékenység, természetvédelem, állatvédelem, környezetvédelem, hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, sport tevékenység, táborok szervezése gyermekeknek Az Alapítvány képzései minden esetben ingyenesek! Az Alapítvány, és annak Klub tagjai önkéntes segítő munkát végeznek pld. gyermekotthonokban, adományokat gyűjtenek, és azokat kiosztják a rászorulóknak.
Étel- és ruhaosztás Sopronban
2012.04.28.

A vasárnapi (április 22.) étel-és ruhaosztásról... Szeretnénk minden kedves Önzetlen Ismerősnek és Ismeretlennek, Barátnak, Testvéreknek köszönetet mondani a sok felajánlásért, és azért hogy ilyen szervezetten és gördülékenyen működött a program. Több száz ember volt és mindenkinek jutott meleg étel, tartós élelmiszer, tisztálkodási eszközök és minőségi ruha. A gyermekeknek játékok és sütemény. Ezúton szeretném tudatni, hogy ha a továbbiakban adományt szeretnétek adni, vagy anyagiakkal hozzájárulni a munkánkhoz, ezt hivatalosan is megtehetitek alapítványunkon keresztül: Alapvető Emberi Értékek Közhasznú Alapítvány. a részletekkel kapcsolatban az érdeklődőknek szívesen adunk további információkat. Hála és szeretet minden Önzetlen Szívnek és minden Önzetlen Léleknek!
Joshi Bharatnál jártunk
2012.05.21.

A felesége révén fonyódi kötődésű Joshi Bharat, indiai származású sorselemző és műsorvezető fogadta alapítványunk alapítóját, kíséretét, és válaszolt néhány kérdésünkre is.
Környezetvédelmi konferencia Siófokon
2012.05.25.

Alapítványunk tagjai május végén részt vettek egy környezetvédelmi kérdéseket is eszegető konferenciasorozat első rendezvényén
Adományok
2012.10.02.

Az AEÉ Közhasznú Alapítvány újra adományokat adhatott.
I. KAMASZ BOX Pályázat
2012.11.06.

Fotó – és Video klip pályázat LÉGY KREATÍV!
Nagylelkű felajánlások
2012.11.07.

Szeretettel várjuk nagylelkű felajánlásaikat és adományaikat.
Mikortól kell önkéntes munkát végezni ?
2012.11.10.

ELKÉSZÜLT AZ I. PÁLYÁZATI FOTÓ
2012.11.11.

Óvatosan válaszd meg a barátaidat, mert mindegyiket tiszta szívedből szeretned kell. Ne gyűlöljetek senkit sem. De a szívetekben csak a jó embereket őrizzétek. Fontos, hogy mindig a jó társaságra vágyjatok, ahol nem találkoztok szembe irigységgel. Még ha nehéz is megtalálni a jó barátokat, akkor is csak jó emberek társaságában tartózkodjatok. Ha nem vagytok biztosak a barátotokban, akkor inkább egyedül töltsétek el az időtöket, így nem veszíthettek semmit. Jobb, ha fel sem merül bennetek, hogy rosszak társaságba keveredjetek. Jobb, ha nem gabalyodunk bele mások ravaszságába. - Dhyana Vahini, Ch 9: “Spiritual Development”.
Magamból adni jó
2012.12.29.

Csaba testvér karácsonyi emlékei
Diákrelax
2013.04.02.

DIÁKRELAX - Bekerült a NAT-ba a relaxáció és a meditáció
Tolsztoj - Levélrészlet
2013.07.24.

Minden nevelés alapjául elsősorban azt kell megtennünk, amit iskoláinkban egészen elhanyagolnak...
Meghívó
2013.11.16.

Szeretettel várjuk aktuális és ingyenes tájékoztatóinkra és klub foglalkozásinkra Budapesten, Pereden, Fonyódon és Siófokon. A csoport foglalkozásokról további információt az alábbi telefonszámon kaphat: Lakatosné Dörnyei Katalin: 70/331-0958
Megjelent jegyzetünk!
2013.11.16.

Megjelent legújabb jegyzetünk az Alapvető Emberi Értékekről, amely segíti az olvasót az önismeret ösvényén a megtisztulásban és a kozmikus tudatosságra vezető lépések előkészítésében.
Zen történet
2014.01.05.

Légy önmagad mestere...a válaszok benned vannak.....ha nem a saját tapasztalatod alapján tanulsz, akkor a tudásod teljesen haszontalan....merülj el magadban....
Önismereti foglakozások új időpontjai
2014.01.09.

"Az oktatás vége a jellem." - Sai Baba
Jókai Anna: Pásztorok és Bölcsek
2014.01.09.

Mindenki tanuló az univerzumban: óvodától az egyetemig. Vannak bukók, vannak ismétlők. Vannak előrerukkolók. S vannak, akik „oktatásukat” észre sem veszik. Ami igaz, az igaz: nem könnyű a tanítványnak, ha felismeri a Mesterét. Mert akkor követni kell. Nem dicsérgetni, nem a szavait szajkózni, nem kisajátítani, nem megzsarolni, nem kihasználni őt, hanem követni.
Alapítványunk II. PÁLYÁZATA
2014.01.09.

Fiatalok figyelem! Várjuk az Alapvető Emberi Értékekről szóló fotóitokat és videó felvételeiteket, amiről a honlapunkon,OKTATÁS / ÉRTÉKEK menüpontban olvashattok!